Camping Green Garden

In het charmante plaatsje Sirolo, dat direct aan de Adriatische kust ligt, is deze sfeervolle familiecamping te vinden. Op het terrein van camping Green Garden vind je een mooi zwembad met apart kinderbad en een ontspannende hydromassage, er is een tennisbaan en de mogelijkheid tot boogschieten. Voor de kinderen is er een leuk animatieprogramma, een miniclub en een spannende speeltuin. De wat oudere kinderen en de jeugd kunnen terecht bij de jeugddisco. De camping heeft een stuk priv├ęstrand aan de Adriatische kust. De gratis minibus van de camping brengt je er graag naartoe!

Accommodaties

De staanplaatsen op deze camping zijn ruim, groen en netjes verzorgd. Veel plaatsen hebben een verkoelend stukje schaduw en de meeste plaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting. Op een ander deel van de camping zijn twee modellen stacaravans te vinden. Deze luxe stacaravans zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een eigen terras met tuinmeubilair. Tot slot kun je ervoor kiezen de vakantie door te brengen in een luxe lodgetent.

Omgeving

De directe omgeving van de camping is natuurrijk en rustig. Het strand is op korte afstand te vinden en te bereiken met de speciale busdienst van de camping. De prachtig blauwe zee, de witte riffen en de schone stranden zijn ook te voet te bereiken. Ook organiseert de camping regelmatig excursies. Zo kun je een boottocht maken langs de Adriatische kust of een bezoek brengen aan de bekende grotten van Frasassi. Wie vroeg op staat kan de vele vissersbootjes zien terugkeren met hun verse vangst.

< Klik hier om 7 andere campings in Abruzzo te bekijken.
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Abruzzo
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Video's van deze camping Video's van deze camping

Foto's van Camping Green Garden

Vorige imagesbig Volgende

Videos van Camping Green Garden

Faciliteiten van Camping Green Garden

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

U kunt Camping Green Garden onder andere boeken bij: