Camping Turistico Lido Abruzzo

Deze camping ligt, zoals de naam al doet vermoeden, in de prachtige vakantiestreek Abruzzo. De camping heeft een eigen uitgestrekt stuk strand waar je kunt genieten van de zon en het heldere zeewater. Er is een professioneel animatieteam voor het hele gezin, een gigantisch zwembad met een groot golfslagbad en een apart kinderbad, een campingwinkel, een restaurant en een gezellige bar en een echte Italiaanse pizzeria.

Accommodaties

Camping Turistico Lido d’Abruzzo is een ruim opgezet vakantiepark met mooie grote staanplaatsen op het groene en net verzorgde terrein. De staanplaatsen zijn net verzorgd en liggen voor een deel in de verkoelende schaduw. Daarnaast zijn er twee verschillende modellen stacaravans beschikbaar voor de vakantieperiode. Deze luxe stacaravans zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een eigen terras met tuinmeubilair.

Omgeving

Abruzzo is een natuurrijke omgeving vol cultuur en winkelsteden. Camping Turistico Lido d’Abruzzo ligt direct aan het strand, waar je niet alleen kun zwemmen en zonnen maar ook naar hartenlust kunt watersporten. Het centrum van de prachtige plaats Roseto degli Abruzzi ligt op slechts twee kilometer afstand van de camping. Met de trein ben je in korte tijd in het indrukwekkende Rome of Napels. Ook de camping organiseert hier leuke excursies naartoe.

< Klik hier om 7 andere campings in Abruzzo te bekijken.
Camping is niet boekbaar
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Abruzzo
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping

Foto's van Camping Turistico Lido Abruzzo

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping Turistico Lido Abruzzo

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

U kunt Camping Turistico Lido Abruzzo onder andere boeken bij:

    Deze camping is momenteel niet boekbaar.