0.01 beoordeling

Camping Vacanze Verde Azzurro

In Italiƫ aan de rand van het prachtige Ledromeer is de driesterren camping Azzurro gelegen. De camping beschikt over een schitterend zwembad, waar omheen ligstoelen staan opgesteld om heerlijk te ontspannen als u verfrist het water weer bent uitgekomen. Er zijn diverse andere voorzieningen aanwezig ter vermaak. Zo is er voor de kinderen een speeltuin met verschillende speeltoestellen en is er ook een tafeltennistafel om actief bezig te zijn. Er is een leuke bar aanwezig, waar het ontbijt afgehaald kan worden, maar waar ook afhaalgerechten besteld kunnen worden. In totaal zijn er vier servicegebouwen aanwezig op het terrein van twee hectare inclusief een wasplaats en een strijkgelegenheid.

Accommodaties Camping Azzurro

De kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van 65 tot 70 vierkante meter en bieden ruimte voor zes personen. U kunt uw eigen auto bij de kampeerplaats parkeren. De kampeerplaatsen zijn gelegen op een schaduwrijk terrein en elke plek beschikt over elektriciteit.

Omgeving Camping Azzurro

Camping Azzurro is op een ideale locatie gelegen in een schitterende groene omgeving. Het gezellige centrum van Pieve is te voet bereikbaar, want deze plaats ligt op slechts driehonderd meter van de camping. Hier vindt u onder meer een pizzeria, supermarkt, bank, apotheek en een postkantoor. Naast alle mogelijkheden, die het Ledromeer bij de camping te bieden heeft, kunt u ook van de gelegenheid gebruik maken om naar het Gardameer te gaan, dat enkele kilometers verderop is gelegen.

< Klik hier om 7 andere campings in Abruzzo te bekijken.
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Abruzzo
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Beoordelingen van deze camping Beoordelingen van deze camping

Foto's van Camping Vacanze Verde Azzurro

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping Vacanze Verde Azzurro

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

Onze beoordelingen van Camping Vacanze Verde Azzurro (1 beoordeling)

Op Campingitalie.net bieden wij u twee soorten beoordelingen. Wij hebben onze 'eigen' beoordelingen, gegeven door onze bezoekers. Ook tonen wij de beoordeling in cijfers die mensen Camping Vacanze Verde Azzurro hebben gegeven op de website van Zoover. Ook tonen wij, indien beschikbaar, de beoordeling in cijfers die mensen Camping Vacanze Verde Azzurro hebben gegeven op de website van Zoover. Deze camping is door Zoover nog niet beoordeeld.

Hieronder leest u hoe de bezoekers van Campingitalie.net Camping Vacanze Verde Azzurro hebben beoordeeld. Help met uw beoordeling de toekomstige bezoekers van Campingitalie.net met het zoeken naar een schitterend camping.

0.0 1 beoordeling Plaats zelf uw review »
 • MerziuzlvilNOIeaZrrEDwnvt

  Eh78ja http://pills2sale.com/ viagra online

  Algemene indruknvt
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het parknvt
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
Plaats zelf uw review »

U kunt Camping Vacanze Verde Azzurro onder andere boeken bij: