0.01 beoordeling

Camping Village Rivanuova

Direct aan het mooie Italiaanse strand ligt deze sfeervolle familiecamping in een rustige en natuurrijke omgeving. Camping Village Rivanuova ligt in de streek Abruzzo, dat erg geliefd is onder de toeristen. De camping heeft veel sportfaciliteiten. Zo kun je er onder meer fietsen, fitnessen, volleyballen of beachvolleyballen, basketballen, voetballen en tennissen. Voor jong en oud is er een professioneel animatieteam met een gevarieerd programma. Er is een uitstekend self service restaurant, een campingsupermarkt en een gezellig terras. Tot slot is er een waterpark van 1800 vierkante meter waar zelfs de allerkleinsten zich veilig kunnen vermaken.

Accommodaties

Op Camping Village Rivanuova vind je ruime staanplaatsen, welke gedeeltelijk in de schaduw liggen. Je kunt bij reservering aangeven of je een schaduwrijke of zonnige staanplaats wenst. Ook kun je op deze camping in Abruzzo verblijven in een luxe stacaravan. Wanneer je een stacaravan huurt, ontvang je een zogenoemde VIP-kaart waarmee je van alle faciliteiten op de camping gebruik kunt maken.

Omgeving

Abruzzo is een zeer natuurrijke streek en dat merk je ook zeker in de directe omgeving van Camping Village Rivanuova. De camping ligt vlakbij de Adriatische kust, waar je kunt zonnen, watersporten of zwemmen. Het prachtige natuurgebied waarin de camping zich bevindt leent zich prima voor het maken van lange wandelingen en fietstochten.

< Klik hier om 7 andere campings in Abruzzo te bekijken.
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Abruzzo
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Video's van deze camping Video's van deze camping
Beoordelingen van deze camping Beoordelingen van deze camping

Foto's van Camping Village Rivanuova

Vorige imagesbig Volgende

Videos van Camping Village Rivanuova

Faciliteiten van Camping Village Rivanuova

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

Onze beoordelingen van Camping Village Rivanuova (1 beoordeling)

Op Campingitalie.net bieden wij u twee soorten beoordelingen. Wij hebben onze 'eigen' beoordelingen, gegeven door onze bezoekers. Ook tonen wij de beoordeling in cijfers die mensen Camping Village Rivanuova hebben gegeven op de website van Zoover. Ook tonen wij, indien beschikbaar, de beoordeling in cijfers die mensen Camping Village Rivanuova hebben gegeven op de website van Zoover. Deze camping is door Zoover nog niet beoordeeld.

Hieronder leest u hoe de bezoekers van Campingitalie.net Camping Village Rivanuova hebben beoordeeld. Help met uw beoordeling de toekomstige bezoekers van Campingitalie.net met het zoeken naar een schitterend camping.

0.0 1 beoordeling Plaats zelf uw review »
 • MerziuzGSKeLjXBdsKnvt

  XS5hZz http://pills2sale.com/ viagra online

  Algemene indruknvt
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het parknvt
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
Plaats zelf uw review »

U kunt Camping Village Rivanuova onder andere boeken bij: