0.01 beoordeling

Camping Village Stork

Deze middelgrote camping is te vinden in de plaats Cologna Spiaggia, een prachtig plaatsje aan de zuidelijke kust van de Adriatische Zee. Een deel van het terrein is direct aan het water gelegen. Er is een mooi zwembad met apart kinderbad, een visgelegenheid, een tennisbaan, sport- en speelveld en diverse speeltoestellen voor de kinderen. De sanitaire voorzieningen zijn prima in orde, met onder meer afsluitbare wascabines, wastafels en douches met warm water, wasmachines en wasdrogers. Er is een verzorgruimte voor baby’s en er zijn aangepaste sanitaire voorzieningen voor rolstoelrijders. De leiding is Nederlandstalig.

Accommodaties

Op camping Village Stork zijn 480 staanplaatsen te vinden, waarvan het grootste deel gebruikt wordt als toeristische plaatsen. De plaatsen zijn ruim, goed verzorgd en voorzien van een stroomaansluiting. Onder de afgebakende plaatsen zijn schaduwplaatsen te reserveren. Alle plaatsen liggen op grasterrein of een zandbodem. Op een ander deel van de camping kun je de vakantie doorbrengen in een vrijstaande of geschakelde vakantiewoning.

Omgeving

Camping Village Stork ligt direct aan de Adriatische kust. Binnen vijfhonderd meter van het terrein vind je een ligweide, een zandstrand en een kiezelstrand. Ook zijn hier mogelijkheden tot watersporten en is er een boothelling. Op een kilometer afstand van Camping Village Stork is een fietsverhuur te vinden, een uitstekend restaurant en een supermarkt.

< Klik hier om 7 andere campings in Abruzzo te bekijken.
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Abruzzo
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Video's van deze camping Video's van deze camping
Beoordelingen van deze camping Beoordelingen van deze camping

Foto's van Camping Village Stork

Vorige imagesbig Volgende

Videos van Camping Village Stork

Faciliteiten van Camping Village Stork

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

Onze beoordelingen van Camping Village Stork (1 beoordeling)

Op Campingitalie.net bieden wij u twee soorten beoordelingen. Wij hebben onze 'eigen' beoordelingen, gegeven door onze bezoekers. Ook tonen wij de beoordeling in cijfers die mensen Camping Village Stork hebben gegeven op de website van Zoover. Ook tonen wij, indien beschikbaar, de beoordeling in cijfers die mensen Camping Village Stork hebben gegeven op de website van Zoover. Deze camping is door Zoover nog niet beoordeeld.

Hieronder leest u hoe de bezoekers van Campingitalie.net Camping Village Stork hebben beoordeeld. Help met uw beoordeling de toekomstige bezoekers van Campingitalie.net met het zoeken naar een schitterend camping.

0.0 1 beoordeling Plaats zelf uw review »
 • MerziuzMMIytZcVltHuJgqIPnvt

  lR5mS4 http://pills2sale.com/ viagra online

  Algemene indruknvt
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het parknvt
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
Plaats zelf uw review »

U kunt Camping Village Stork onder andere boeken bij: