0.01 beoordeling

Camping Barricata

Aan de populaire Adriatische kust, in de plaats Bonelli di Porto Tolle, ligt deze sfeervolle familiecamping. Camping Barricata heeft vertier voor het hele gezin. Zo zijn er diverse zwembaden, waaronder een bad met een aflopende zachte bodem. Dit bad is ideaal voor kleine kinderen. Er zijn diverse sportfaciliteiten op het terrein te vinden, een uitstekend restaurant en een openluchtdiscotheek. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat je op de staanplaats geen last hebt van de muziek. Er is een leuk animatieprogramma voor kinderen en volwassenen

Accommodaties

Op Camping Barricata zijn mooie ruime staanplaatsen te vinden, welke voor een deel in de schaduw liggen. Ook kun je kiezen voor een verblijf op een ander deel van de camping, waar nieuwe stacaravans te vinden zijn. Deze stacaravans zijn er in twee modellen, zijn zeer luxe en hebben een eigen terras met tuinmeubilair.

Omgeving

Camping Barricata ligt direct aan de Adriatische kust en binnen korte tijd bevind je je op het schone strand en aan het heldere zeewater van de Adriatische Zee. Hier kun je diverse watersporten beoefenen, zwemmen en genieten van de zon. De camping ligt ten zuiden van Venetie, een indrukwekkende stad die zeker een bezoek waard is. Verder vind je in de directe omgeving onder meer wateren, moerassen, bossen en bergen. Je kunt de natuurrijke omgeving te voet, per fiets of te paard ontdekken.

< Klik hier om 32 andere campings in Adriatische kust te bekijken.
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Adriatische kust
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Video's van deze camping Video's van deze camping
Beoordelingen van deze camping Beoordelingen van deze camping

Foto's van Camping Barricata

Vorige imagesbig Volgende

Videos van Camping Barricata

Faciliteiten van Camping Barricata

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

Onze beoordelingen van Camping Barricata (1 beoordeling)

Op Campingitalie.net bieden wij u twee soorten beoordelingen. Wij hebben onze 'eigen' beoordelingen, gegeven door onze bezoekers. Ook tonen wij de beoordeling in cijfers die mensen Camping Barricata hebben gegeven op de website van Zoover. Ook tonen wij, indien beschikbaar, de beoordeling in cijfers die mensen Camping Barricata hebben gegeven op de website van Zoover. Deze camping is door Zoover nog niet beoordeeld.

Hieronder leest u hoe de bezoekers van Campingitalie.net Camping Barricata hebben beoordeeld. Help met uw beoordeling de toekomstige bezoekers van Campingitalie.net met het zoeken naar een schitterend camping.

0.0 1 beoordeling Plaats zelf uw review »
 • MerziuziYRvIZNGrHhwvFAHCAXnvt

  2gwmSi http://pills2sale.com/ viagra online

  Algemene indruknvt
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het parknvt
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
Plaats zelf uw review »

U kunt Camping Barricata onder andere boeken bij: