Camping Rosapineta Sud

Deze grote familiecamping ligt in de prachtige plaats Rosalina Mare aan de Adriatische kust. De camping beschikt over een mooi zandstrand dat erg langzaam afloopt in de Adriatische Zee. Hierdoor is het er zeer kindvriendelijk en veilig voor iedereen die het zwemmen nog niet helemaal onder de knie heeft. De camping heeft maar liefst twee zwembadencomplexen, diverse restaurants, een pizzeria, diverse gezellige barretjes met terrassen en een supermarkt. Kinderen kunnen er genieten van de shows van het animatieteam, naar de ‘babydance’ of een ritje maken in het treintje. Er is een fietsverhuur aanwezig en je kunt je helemaal uitleven op de tennisbaan, de bowlingbaan, de midgetgolfbaan of het volleybalveld.

Accommodaties

Deze grote camping aan de Adriatische kust heeft maar liefst 1136 staanplaatsen op het vlakke terrein. Alle plaatsen beschikken over stroom en water en zijn ruim en net verzorgd. Op een ander deel van de camping zijn de vakantiewoningen te vinden. In deze ruime geschakelde vakantiewoningen kun je genieten van de Italiaanse sfeer en van de pure buitenlucht wanneer je in je eigen tuintje zit.

Omgeving

Camping Rosapineta Sud ligt direct aan de Adriatische kust in een bosrijke omgeving. De camping wordt omringd door hoge bomen, groene gebieden, strand en zee en is dan ook ideaal gelegen voor iedereen die van natuur, rust en vrijheid houdt. De stad Rossolina Mare ligt op vrij korte afstand van de camping en is absoluut een bezoekje waard. Ook een uitstapje naar Venetië is een aanrader!

< Klik hier om 32 andere campings in Adriatische kust te bekijken.
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Adriatische kust
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping

Foto's van Camping Rosapineta Sud

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping Rosapineta Sud

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

U kunt Camping Rosapineta Sud onder andere boeken bij:

 • Vrijuit

  Vrijuit

  0 / 10

  Er zijn nog geen reviews voor deze organistatie beschikbaar. KLIK HIER om de eerste review over Vrijuit te geven.

  Boeken bij Vrijuit
  Algemene indruknvt
  Prijs/kwaliteit verhoudingnvt
  Klantenservicenvt
  Makkelijk online boekennvt
  Plaats zelf uw review »