Camping Alba Village

In de sfeervolle plaats Alba ligt Camping Alba Village, een gezellige familiecamping in een regio vol wijnspecialiteiten, cultuur en natuur. Deze camping is vooral geschikt voor mensen die er graag op uit trekken en de omgeving gaan ontdekken. Het kampeerterrein zelf beschikt namelijk niet over erg veel faciliteiten, maar de regio is boeiend voor iedereen. Op Camping Alba Village is een klein zwembad met een apart kinderbad. Om het zwembad heen kun je gebruik maken van ligstoelen. Er is een speeltuintje en een gezellige bar waar je koffie en verse broodjes kunt nuttigen.

Accommodaties

Camping Alba Village heeft mooie en ruime staanplaatsen op een vlak en net verzorgd terrein. Op een ander deel van de camping staan stacaravans opgesteld om de vakantie in door te brengen. Deze luxe stacaravans beschikken over een eigen terras waarop je van het Italiaanse buitenleven kunt genieten.

Omgeving

Deze rustige camping ligt op tien minuten afstand van het stadje Alba, waar je de middeleeuwse tijden nog bijna kunt voelen. Maak kennis met oude tradities, tal van specialiteiten, cultuur, kunst en het echte Italiaanse leven. Het landschap is gevuld met prachtige kastelen, schilderachtige dorpjes en uitgestrekte wijngaarden. Je kunt er uren lang wandelen of fietsen door de indrukwekkende omgeving. Ook de middeleeuwse dorpjes Asti en Monferatto liggen op korte afstand van de camping. De meest beroemde producten uit deze omgeving zijn de witte truffel en de fantastische wijnen Barnaresco en Barolo.

< Klik hier om 5 andere campings in Bloemenriviera te bekijken.
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Bloemenriviera
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping

Foto's van Camping Alba Village

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping Alba Village

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

U kunt Camping Alba Village onder andere boeken bij: