Camping Villagio Colombo

In de sfeervolle plaats Andorra, dat in de populaire Bloemenrivièra te vinden is, ligt deze gezellige familiecamping. Camping Villaggio Colombo is een residentie en heeft de gasten ontzettend veel te bieden. Er is een mooi openluchtzwembad van waar je een adembenemend uitzicht hebt op de bergen en de groene omgeving. Langs het zwembad kun je gebruik maken van ligbedden en parasols. In de verte kun je zelfs de Middellandse Zee zien! Op het terrein is een uitstekend restaurant met Ligurische gerechten te vinden.

Accommodaties

Camping Villaggio Colombo heeft ruime staanplaatsen op een net verzorgd terrein. Ook kun je op deze camping verblijven in een luxe stacaravan of een vakantiebungalow. Deze accommodaties zijn voorzien van een eigen terras met tuinmeubilair, zodat je er in alle rust van het Italiaanse buitenleven kunt genieten.

Omgeving

De camping ligt op twee kilometer afstand van de brede stranden aan de Bloemenrivièra. Je vind er bergen, groene gebieden, vele olijfbomen, mimosa, wateren en natuurlijk de prachtige zee. Ook kun je de indrukwekkende druipsteengrotten van Toirano bezoeken of een geweldige dag beleven in Waterpark Le Caravelle in Ceriale.

< Klik hier om 5 andere campings in Bloemenriviera te bekijken.
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Bloemenriviera
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping

Foto's van Camping Villagio Colombo

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping Villagio Colombo

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

U kunt Camping Villagio Colombo onder andere boeken bij: