Camping Baia del Silenzio

In de charmante plaats Palinuro ligt deze sfeervolle familiecamping. Op Camping Baia del Silenzo zijn ontzettend veel sportfaciliteiten te vinden voor jong en oud en ook het professionele animatieteam is er voor alle gasten. Dagelijks zorgen zij voor een goed gevuld programma vol sport- en spelactiviteiten. Daarnaast is er een gezellige disco en een unieke pianobar. Bij het stukje eigen strand kun je een kano of een waterfiets huren. Op het terrein is alleen een zwembad voor kinderen aanwezig en een deel van de heldere zee is afgebakend. Dit deel is ondiep, heeft geen golven en er ligt een speelvlot, waar de kinderen veilig in het water kunnen spelen. Op het strand kun je gebruik maken van heerlijke ligstoelen.

Accommodaties

Het mooie terrein van deze camping is in twee delen te splitsen. Allereerst is er het campinggedeelte met ruime en net verzorgde plaatsen. Op een ander deel van de camping zijn luxe stacaravans te vinden. Deze ruime accommodaties zijn voorzien van airconditioning.

Omgeving

De directe omgeving van Camping Baia del Silenzo is nog niet erg bekend onder de toeristen en daarom lekker rustig en puur Italiaans. Je vind er een prachtige natuur met bergen, de prachtig heldere zee, een mooi breed strand, romantische baaien en schilderachtige vissersplaatsjes. Uitstapjes kunnen onder meer gaan naar Napels en Sorrento.

adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Campania
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping

Foto's van Camping Baia del Silenzio

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping Baia del Silenzio

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

U kunt Camping Baia del Silenzio onder andere boeken bij: