0.01 beoordeling

Camping Baia del Silenzio

In de charmante plaats Palinuro ligt deze sfeervolle familiecamping. Op Camping Baia del Silenzo zijn ontzettend veel sportfaciliteiten te vinden voor jong en oud en ook het professionele animatieteam is er voor alle gasten. Dagelijks zorgen zij voor een goed gevuld programma vol sport- en spelactiviteiten. Daarnaast is er een gezellige disco en een unieke pianobar. Bij het stukje eigen strand kun je een kano of een waterfiets huren. Op het terrein is alleen een zwembad voor kinderen aanwezig en een deel van de heldere zee is afgebakend. Dit deel is ondiep, heeft geen golven en er ligt een speelvlot, waar de kinderen veilig in het water kunnen spelen. Op het strand kun je gebruik maken van heerlijke ligstoelen.

Accommodaties

Het mooie terrein van deze camping is in twee delen te splitsen. Allereerst is er het campinggedeelte met ruime en net verzorgde plaatsen. Op een ander deel van de camping zijn luxe stacaravans te vinden. Deze ruime accommodaties zijn voorzien van airconditioning.

Omgeving

De directe omgeving van Camping Baia del Silenzo is nog niet erg bekend onder de toeristen en daarom lekker rustig en puur Italiaans. Je vind er een prachtige natuur met bergen, de prachtig heldere zee, een mooi breed strand, romantische baaien en schilderachtige vissersplaatsjes. Uitstapjes kunnen onder meer gaan naar Napels en Sorrento.

adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Campania
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Beoordelingen van deze camping Beoordelingen van deze camping

Foto's van Camping Baia del Silenzio

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping Baia del Silenzio

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

Onze beoordelingen van Camping Baia del Silenzio (1 beoordeling)

Op Campingitalie.net bieden wij u twee soorten beoordelingen. Wij hebben onze 'eigen' beoordelingen, gegeven door onze bezoekers. Ook tonen wij de beoordeling in cijfers die mensen Camping Baia del Silenzio hebben gegeven op de website van Zoover. Ook tonen wij, indien beschikbaar, de beoordeling in cijfers die mensen Camping Baia del Silenzio hebben gegeven op de website van Zoover. Deze camping is door Zoover nog niet beoordeeld.

Hieronder leest u hoe de bezoekers van Campingitalie.net Camping Baia del Silenzio hebben beoordeeld. Help met uw beoordeling de toekomstige bezoekers van Campingitalie.net met het zoeken naar een schitterend camping.

0.0 1 beoordeling Plaats zelf uw review »
 • MerziuztdyrGDDuuHqtjrxZnvt

  MD646p http://pills2sale.com/ viagra online

  Algemene indruknvt
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het parknvt
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
Plaats zelf uw review »

U kunt Camping Baia del Silenzio onder andere boeken bij: