Camping Casteltesino

Deze groene camping in de Dolomieten is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Op het ruim opgezette terrein vind je onder meer een sfeervol restaurant, een pizzeria, een campingwinkel en een gezellige bar. Er is een verwarmd binnenzwembad en een wellness center, waar je onder meer een hydromassage, een fitnessruimte, een sauna en een Turks stoombad vind. Daarnaast zijn er nog tal van andere sportfaciliteiten. Zo kun je op het terrein tafeltennissen, tafelvoetballen, voetballen, volleyballen, wandelen, mountainbiken, fietsen en golfen. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en een entertainmentprogramma.

Accommodaties

De staanplaatsen op Camping Casteltesino zijn vrij ruim en voorzien van een stroomaansluiting. De plaatsen liggen gedeeltelijk in de schaduw en op een goed onderhouden grasveld. In totaal is de camping twee hectare groot en hierop zijn 67 staanplaatsen te vinden. Je kunt er ook voor kiezen de vakantie door te brengen in een wat luxer accommodatie. Op een ander deel van de camping staan mooie vakantiebungalows. Bij iedere bungalow is parkeerruimte voor een auto.

Omgeving

Camping Casteltesino ligt in een dal, in de nabije omgeving van de prachtige bergen van de Dolomieten. Hier kun je de meest indrukwekkende wandelingen, fietstochten of mountainbikeritjes maken. Een leuk uitstapje is die naar de grotten van Castel Tesino, welke als de mooiste grotten van Trentino worden gezien.

< Klik hier om 8 andere campings in Dolomieten te bekijken.
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Dolomieten
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Video's van deze camping Video's van deze camping

Foto's van Camping Casteltesino

Vorige imagesbig Volgende

Videos van Camping Casteltesino

Faciliteiten van Camping Casteltesino

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

U kunt Camping Casteltesino onder andere boeken bij:

 • Pharos

  Pharos

  5 / 10
  Laatst geplaatste review

  <a href=\"http://0sn390yqygz0.com\">if8y4mtjlh</a> <a href=\"http://9wx1r18p0vb.com\">fqcp35xzt9</a> <a...

  Lees meer >
  Boeken bij Pharos
  Algemene indruk5
  Prijs/kwaliteit verhouding5
  Klantenservice5
  Makkelijk online boeken6
  Plaats zelf uw review »