Camping San Christoforo

Deze niet al te grote camping ligt in de Dolomieten en is te vinden in de plaats Pergine. Op het terrein zelf is geen zwembad aanwezig, maar deze is op loopafstand te bereiken. Er is een mooie ligweide en het kampeerterrein ligt direct aan het meer, waar je van de zon kunt genieten op het strand en de verkoeling op kunt zoeken in het kalme water waar ook kinderen veilig in kunnen zwemmen. Er is een leuke midgetgolfbaan, een sport- en speelveld, een tennisbaan en er zijn diverse speeltoestellen voor de kinderen.

Accommodaties

De ruime staanplaatsen op Camping San Cristoforo zijn volledig afgebakend en voorzien van een stroomaansluiting. De 160 staanplaatsen liggen op een goed verzorgd grasterrein en liggen voor een deel in de schaduw. Op een ander stuk van het parkachtige terrein vind je luxe stacaravans. Deze stacaravans zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen terras in de Italiaanse buitenlucht.

Omgeving

De directe omgeving van Camping San Cristoforo is natuurrijk en rustig. Binnen een straal van vijfhonderd meter om de camping vind je een kiezelstrand, natuurlijk zwemwater, een visgelegenheid, watersportmogelijkheden en een mooi zwembad met kinderbad. Golfliefhebbers kunnen terecht op de prachtige golfbaan op twintig kilometer afstand van de camping. De natuur om de camping heen leent zich uitstekend voor het maken van lange wandelingen en fietstochten.

< Klik hier om 8 andere campings in Dolomieten te bekijken.
Camping is niet boekbaar
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Dolomieten
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping

Foto's van Camping San Christoforo

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping San Christoforo

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

U kunt Camping San Christoforo onder andere boeken bij:

    Deze camping is momenteel niet boekbaar.