0.01 beoordeling

Camping Altomincio Family Park

Deze prachtige camping is te vinden in de directe omgeving van het populaire Gardameer. De camping biedt een heel scala aan activiteiten en faciliteiten voor jong en oud. Zo kunnen de kinderen zich prima vermaken in het waterpark met diverse zwembaden, terwijl de ouders genieten van de zon langs het bad. Ook kun je op deze camping terecht wanneer je wilt genieten van een sportieve vakantie. Als gast kun je er namelijk gebruik maken van diverse sportvoorzieningen. Wanneer de kinderen zijn uitgespeeld in de grote speeltuin, staat er een leuk animatieteam klaar om hen te vermaken en ook voor de tieners wordt er veel georganiseerd.

Accommodaties

Naast de staanplaatsen die zich op camping Altomincio Family Park bevinden, kun je er ook verblijven in een sfeervol chalet, een luxe stacaravan of een romantische blokhut. Op dit park kom je werkelijk niets te kort. Op loopafstand van de accommodaties vind je diverse eetgelegenheden, voor een snelle hap of een avondje luxe uit eten!

Omgeving

Altomincio Family Park ligt op korte afstand van het Gardameer, waar je kunt genieten van het water en de natuur om het water heen. Je kunt er diverse watersporten beoefenen, maar ook genieten van de zon. De camping is een ideale startplaats voor diverse dagtochtjes naar grote steden of gastvrije dorpjes. Wil je met de kinderen een dagje uit? Denk dan aan de amusementsparken Gardaland en Canevaworld, welke op korte afstand van de camping te vinden zijn.

< Klik hier om 33 andere campings in Gardameer te bekijken.
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Gardameer
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Beoordelingen van deze camping Beoordelingen van deze camping

Foto's van Camping Altomincio Family Park

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping Altomincio Family Park

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

Onze beoordelingen van Camping Altomincio Family Park (1 beoordeling)

Op Campingitalie.net bieden wij u twee soorten beoordelingen. Wij hebben onze 'eigen' beoordelingen, gegeven door onze bezoekers. Ook tonen wij de beoordeling in cijfers die mensen Camping Altomincio Family Park hebben gegeven op de website van Zoover. Ook tonen wij, indien beschikbaar, de beoordeling in cijfers die mensen Camping Altomincio Family Park hebben gegeven op de website van Zoover. Deze camping is door Zoover nog niet beoordeeld.

Hieronder leest u hoe de bezoekers van Campingitalie.net Camping Altomincio Family Park hebben beoordeeld. Help met uw beoordeling de toekomstige bezoekers van Campingitalie.net met het zoeken naar een schitterend camping.

0.0 1 beoordeling Plaats zelf uw review »
 • MerziuzELgJcPobODACrnvt

  xRTWns http://pills2sale.com/ viagra online

  Algemene indruknvt
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het parknvt
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
Plaats zelf uw review »

U kunt Camping Altomincio Family Park onder andere boeken bij: