0.01 beoordeling

Camping Garda Village

Deze ruime camping ligt direct aan het bekende Gardameer, aan de zuidkant van de oever. Het terrein kent een oppervlakte van maar liefst zestien hectare, is zeer groen en netjes verzorgd. Jong en oud kunnen op Camping Garda Village gebruik maken van een prachtig zwembadencomplex, met diverse zwembaden voor de volwassen en jonge gasten van de camping. Deze gezellige familiecamping staat bekend om de vele goed verzorgde faciliteiten, welke bijna allemaal gratis zijn. Daarnaast kun je er gebruik maken van het privé zandstrand aan het prachtige meer.

Accommodaties

Op Camping Garda Village zijn in totaal 317 staanplaatsen te vinden, waar je alle ruimte hebt om te recreëren met het hele gezin. Je kunt ook verblijven in een luxe stacaravan. De stacaravanplaatsen zijn ruim en groen. Daarnaast zijn er ook prachtige vakantiebungalows te vinden op Camping Garda Village. Bij iedere bungalow vind je een mooi aangelegde tuin en een gezellig zitje in de zon.

Omgeving

Allereerst is natuurlijk het Gardameer in de directe omgeving te vinden. Hier kun je zonnen, wandelen of diverse watersporten beoefenen. Het aflopende privéstrand aan het meer is zeer kinvriendelijk. Op een kilometer afstand vind je het bruisende centrum van het historische plaatsje Sirmione. Wie in een natuurrijke omgeving in de vrijheid wil recreëren, kan een uitstapje maken naar de oevers van een prachtige rivier, welke op acht kilometer van het kampeerterrein te vinden is.

< Klik hier om 33 andere campings in Gardameer te bekijken.
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Gardameer
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Beoordelingen van deze camping Beoordelingen van deze camping

Foto's van Camping Garda Village

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping Garda Village

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

Onze beoordelingen van Camping Garda Village (1 beoordeling)

Op Campingitalie.net bieden wij u twee soorten beoordelingen. Wij hebben onze 'eigen' beoordelingen, gegeven door onze bezoekers. Ook tonen wij de beoordeling in cijfers die mensen Camping Garda Village hebben gegeven op de website van Zoover. Ook tonen wij, indien beschikbaar, de beoordeling in cijfers die mensen Camping Garda Village hebben gegeven op de website van Zoover. Deze camping is door Zoover nog niet beoordeeld.

Hieronder leest u hoe de bezoekers van Campingitalie.net Camping Garda Village hebben beoordeeld. Help met uw beoordeling de toekomstige bezoekers van Campingitalie.net met het zoeken naar een schitterend camping.

0.0 1 beoordeling Plaats zelf uw review »
 • MerziuzdfDyiaNmZrHinvt

  kRDBLq http://pills2sale.com/ viagra online

  Algemene indruknvt
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het parknvt
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
Plaats zelf uw review »

U kunt Camping Garda Village onder andere boeken bij: