0.01 beoordeling

Camping Garden Tourist

In de zogeheten Romantica Baai ligt deze kleinschalige camping. Er zijn diverse faciliteiten op deze camping te vinden, waar jong en oud zich kunnen vermaken. Toch is deze camping meer geschikt voor volwassenen, daar het zwembad erg klein is en niet beschikt over een apart kinderbad. Voor kinderen zijn er geen activiteiten en er zijn geen speeltoestellen. Wel is Camping Garden Tourist prima geschikt voor mensen met een plezierboot en iedereen die op zoek is naar nieuwe contacten.

Accommodaties

Camping Garden Tourist heeft een bescheiden aantal toeristische staanplaatsen, waardoor het aan te raden is op tijd te reserveren wanneer je hier wilt verblijven. Op een ander deel van het terrein zijn de stacaravans en vakantiebungalows te vinden. Deze accommodaties komen in diverse modellen en zijn geschikt voor twee tot maximaal zeven personen. De plaatsen zijn niet erg groot en er is weinig privacy, wat maakt dat het een ideale camping is voor mensen die graag contact hebben met de andere gasten.

Omgeving

Deze camping ligt op vijftig meter afstand van het bekende Gardameer. Wanneer je met kinderen aan het Gardameer wilt recreƫren is het aan te raden wat verder van de camping af te reizen langs de oevers. Waar de camping aan het meer ligt is namelijk ook een laad- en losplaats van plezierbootjes te vinden, waardoor het geen fijn en veilig zwemwater is. Wanneer je iets verder langs het Gardameer gaat, kunnen kinderen wel veilig zwemmen en spelen in het kalme water. Op korte afstand van de camping is een restaurant, een pizzeria, een minimarkt, een supermarkt en enkele tennisbanen te vinden.

< Klik hier om 33 andere campings in Gardameer te bekijken.
Camping is niet boekbaar
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Gardameer
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Beoordelingen van deze camping Beoordelingen van deze camping

Foto's van Camping Garden Tourist

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping Garden Tourist

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

Onze beoordelingen van Camping Garden Tourist (1 beoordeling)

Op Campingitalie.net bieden wij u twee soorten beoordelingen. Wij hebben onze 'eigen' beoordelingen, gegeven door onze bezoekers. Ook tonen wij de beoordeling in cijfers die mensen Camping Garden Tourist hebben gegeven op de website van Zoover. Ook tonen wij, indien beschikbaar, de beoordeling in cijfers die mensen Camping Garden Tourist hebben gegeven op de website van Zoover. Deze camping is door Zoover nog niet beoordeeld.

Hieronder leest u hoe de bezoekers van Campingitalie.net Camping Garden Tourist hebben beoordeeld. Help met uw beoordeling de toekomstige bezoekers van Campingitalie.net met het zoeken naar een schitterend camping.

0.0 1 beoordeling Plaats zelf uw review »
 • MerziuzZWVHsKqiJLOsmkXKmKKnvt

  JnQC58 http://pills2sale.com/ viagra online

  Algemene indruknvt
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het parknvt
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
Plaats zelf uw review »

U kunt Camping Garden Tourist onder andere boeken bij:

  Deze camping is momenteel niet boekbaar.