0.01 beoordeling

Camping La Gardiola

Deze zeer ruim opgezette camping kan het best worden aangemerkt als rustig, gastvrij en kindvriendelijk. Het is dan ook een ideale camping voor jonge gezinnen. Het terrein is vier hectare groot en biedt de gasten veel ruimte en privacy rond de plaatsen en accommodaties. De faciliteiten zijn net verzorgd en er is voor jong en oud voldoende te doen. Daarnaast organiseert de leiding van de camping regelmatig leuke excursies in de omgeving.

Accommodaties

Camping La Gardiola telt slechts 21 staanplaatsen en kan daarmee het best worden omschreven als knus en kleinschalig. Het contact is dan ook persoonlijk en vertrouwd. Ben je op zoek naar een iets luxer accommodatie op deze camping? Ook dat is er mogelijk. Op de camping zijn twee verschillende modellen stacaravans te vinden, type A en type B. Ook deze luxe stacaravans hebben rondom voldoende ruimte om te recreƫren.

Omgeving

De camping ligt in een rustige en natuurrijke omgeving, op een kilometer afstand van een gezellig winkelcentrum. Het terrein grenst direct aan de bergachtige westkant van het bekende Gardameer en je hoeft slechts vijfhonderd meter te wandelen voor je op het kiezelstrand aan het meer staat.

< Klik hier om 33 andere campings in Gardameer te bekijken.
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Gardameer
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Beoordelingen van deze camping Beoordelingen van deze camping

Foto's van Camping La Gardiola

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping La Gardiola

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

Onze beoordelingen van Camping La Gardiola (1 beoordeling)

Op Campingitalie.net bieden wij u twee soorten beoordelingen. Wij hebben onze 'eigen' beoordelingen, gegeven door onze bezoekers. Ook tonen wij de beoordeling in cijfers die mensen Camping La Gardiola hebben gegeven op de website van Zoover. Ook tonen wij, indien beschikbaar, de beoordeling in cijfers die mensen Camping La Gardiola hebben gegeven op de website van Zoover. Deze camping is door Zoover nog niet beoordeeld.

Hieronder leest u hoe de bezoekers van Campingitalie.net Camping La Gardiola hebben beoordeeld. Help met uw beoordeling de toekomstige bezoekers van Campingitalie.net met het zoeken naar een schitterend camping.

0.0 1 beoordeling Plaats zelf uw review »
 • MerziuzIziJgdWyAjnvt

  8CPfW2 http://pills2sale.com/ viagra online

  Algemene indruknvt
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het parknvt
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
Plaats zelf uw review »

U kunt Camping La Gardiola onder andere boeken bij: