0.01 beoordeling

Camping Onda Blu

In de nabije omgeving van het gezellige plaatsje Manerba ligt deze sfeervolle camping. Camping Onda Blu is het nieuw aangelegde campinggedeelte dat hoort bij een rustige residentie. Op een centrale plaats op het terrein is een mooi zwembad te vinden met een apart kinderbad voor de jonge bezoekers van de camping. In het hoogseizoen, de maanden juli en augustus, kunnen de campinggasten iedere week genieten van een gezellige muziekavond.

Accommodaties

Op Camping Onda Blu verblijf je in een luxe stacaravan. Deze accommodaties zijn nog vrij nieuw en voorzien van alle gemakken. Rondom iedere stacaravan is voldoende ruimte om te recreëren en ook beschikt elke accommodatie over een veranda. Enkele veranda’s bieden een adembenemend uitzicht over het gladde water van het Gardameer. Kleine honden zijn toegestaan op de camping. Je betaalt hier een kleine meerprijs voor en je dient vooraf te melden dat je graag een kleine hond mee wilt nemen op vakantie.

Omgeving

Het campinggedeelte van de residentie ligt direct aan het Gardameer, waar je kunt zonnen, zwemmen, zeilen, surfen, waterskiën en meer. Het is dan ook zeker een ideale omgeving voor waterliefhebbers. De omgeving is natuurrijk en heeft veel te bieden. Zo kun je er lange wandelingen maken, fietstochten of sportieve ritjes met de mountainbike. Het centrum van Manerba is ook zeker een bezoekje waard!

< Klik hier om 33 andere campings in Gardameer te bekijken.
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Gardameer
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Beoordelingen van deze camping Beoordelingen van deze camping

Foto's van Camping Onda Blu

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping Onda Blu

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

Onze beoordelingen van Camping Onda Blu (1 beoordeling)

Op Campingitalie.net bieden wij u twee soorten beoordelingen. Wij hebben onze 'eigen' beoordelingen, gegeven door onze bezoekers. Ook tonen wij de beoordeling in cijfers die mensen Camping Onda Blu hebben gegeven op de website van Zoover. Ook tonen wij, indien beschikbaar, de beoordeling in cijfers die mensen Camping Onda Blu hebben gegeven op de website van Zoover. Deze camping is door Zoover nog niet beoordeeld.

Hieronder leest u hoe de bezoekers van Campingitalie.net Camping Onda Blu hebben beoordeeld. Help met uw beoordeling de toekomstige bezoekers van Campingitalie.net met het zoeken naar een schitterend camping.

0.0 1 beoordeling Plaats zelf uw review »
 • MerziuzDPksmUcSDNgunvt

  n0lI88 http://pills2sale.com/ viagra online

  Algemene indruknvt
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het parknvt
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
Plaats zelf uw review »

U kunt Camping Onda Blu onder andere boeken bij: