Camping Park Garda

Deze rustige camping ligt op een terrasvormig terrein aan het Gardameer. Binnen een oogwenk sta je dan ook aan de oever van dit prachtige meer. De camping beschikt over een priv├ęstrand, waar jong en oud zich prima zullen vermaken. Wie toch liever een verfrissende duik in een zwembad neemt hoeft ook niet ver te zoeken. Op het terrein is een mooi zwembad met een apart kinderbad aanwezig. Er is een uitstekend restaurant met een ruim terras, van waar je een spectaculair uitzicht over de omgeving en het Gardameer hebt. Camping Park Garda is kleinschalig en straalt daardoor een gemoedelijke, vriendelijke en gastvrije sfeer uit. De pure Italiaanse sfeer zorgt voor het ultieme vakantiegevoel.

Accommodaties

Camping Park Garda biedt haar gasten twee verschillende modellen stacaravans, Type 1A en Type 1B. Deze stacaravans staan op bescheiden plaatsen en op de meeste plaatsen kun je genieten van de schaduw. De stacaravanplaatsen liggen op vrij korte afstand van het meer. In de accommodaties zijn honden toegestaan. Wie een hond mee wil nemen, dient dit van tevoren te overleggen met de camping en betaalt een kleine meerprijs.

Omgeving

De omgeving van Camping Park Garda is zeer rustig en natuurrijk. Voor diverse watersporten kun je terecht bij het Gardameer, waar je uiteraard ook kunt genieten van de zon. Ook kinderen kunnen zich hier op een veilige manier vermaken. De natuur rondom de camping leent zich prima voor het maken van lange wandel- of fietstochten. Ben je op zoek naar een gezellig winkelcentrum in de buurt? Het bruisende centrum van Limone sul Garda ligt vlakbij de camping.

< Klik hier om 33 andere campings in Gardameer te bekijken.
Camping is niet boekbaar
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Gardameer
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping

Foto's van Camping Park Garda

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping Park Garda

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

U kunt Camping Park Garda onder andere boeken bij:

    Deze camping is momenteel niet boekbaar.