0.01 beoordeling

Camping Capo Vieste

Deze kleinschalige familiecamping is te vinden langs de Adriatische kust, in het plaatsje Vieste. Camping Capo Vieste is een goede camping voor iedereen die er graag op uit trekt. De camping zelf heeft namelijk niet erg veel faciliteiten. Er is een klein zwembad dat in de middagen vaak gesloten is en een restaurant. Op het stukje strand van de camping kun je gebruik maken van ligstoelen. Per week wordt bepaald of er voor de stoelen betaald moet worden. Dit is afhankelijk van het weer en de bezetting. Het sanitair is wat verouderd, maar goed verzorgd.

Accommodaties

De staanplaatsen op Camping Capo Vieste zijn niet erg groot, maar groot genoeg voor een klein gezin. Op een ander deel van de camping kun je verblijven in een stacaravan. Deze stacaravans zijn eenvoudig en wat verouderd vergeleken bij de meeste stacaravans die op de Italiaanse campings te vinden zijn. Honden zijn wel van harte welkom, ook in de stacaravans.

Omgeving

Gasten die op deze camping verblijven, verblijven er vaak om de omgeving. Deze is namelijk adembenemend, met de prachtige zee, mooie bossen, bergen en wateren. Je kunt er uren wandelen en fietsen. Om een bezoek te brengen aan de omliggende steden en dorpen is een auto wel nodig, want een goede verbinding met het openbaar vervoer is er helaas niet. Ke kunt het centrum van Vieste bezoeken of een dagje uit gaan naar Foresta Umbra, een absolute aanrader.

< Klik hier om 4 andere campings in Puglia te bekijken.
Camping is niet boekbaar
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Puglia
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Video's van deze camping Video's van deze camping
Beoordelingen van deze camping Beoordelingen van deze camping

Foto's van Camping Capo Vieste

Vorige imagesbig Volgende

Videos van Camping Capo Vieste

Faciliteiten van Camping Capo Vieste

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

Onze beoordelingen van Camping Capo Vieste (1 beoordeling)

Op Campingitalie.net bieden wij u twee soorten beoordelingen. Wij hebben onze 'eigen' beoordelingen, gegeven door onze bezoekers. Ook tonen wij de beoordeling in cijfers die mensen Camping Capo Vieste hebben gegeven op de website van Zoover. Ook tonen wij, indien beschikbaar, de beoordeling in cijfers die mensen Camping Capo Vieste hebben gegeven op de website van Zoover. Deze camping is door Zoover nog niet beoordeeld.

Hieronder leest u hoe de bezoekers van Campingitalie.net Camping Capo Vieste hebben beoordeeld. Help met uw beoordeling de toekomstige bezoekers van Campingitalie.net met het zoeken naar een schitterend camping.

0.0 1 beoordeling Plaats zelf uw review »
 • MerziuzmXpuZocOoYpixCqJrlnvt

  i5Lm5n http://pills2sale.com/ viagra online

  Algemene indruknvt
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het parknvt
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
Plaats zelf uw review »

U kunt Camping Capo Vieste onder andere boeken bij:

  Deze camping is momenteel niet boekbaar.