0.01 beoordeling

Camping Ultima Spiaggia

Deze middelgrote familiecamping ligt in de charmante plaats Barisardo, dat in het prachtige Sardinië te vinden is. De camping beschikt over zeer veel faciliteiten, als een mooi zwembad, een tennisbaan, voetbalveld, discotheek, mogelijkheden tot duiken en kitesurfen en paardrijden. Er is een uitstekend restaurant, een gezellige bar en een sfeervol terras. In 2010 is er een groot zwembad van 750 vierkante meter gerealiseerd. Voor de kinderen is er een leuk animatieprogramma met diverse sport- en spelactiviteiten en voor de volwassenen wordt er ook regelmatig iets leuks georganiseerd in de avonden.

Accommodaties

De staanplaatsen zijn ruim en goed verzorgd op Camping Ultima Spiaggia. De meeste plaatsen beschikken over een stroomaansluiting en je kunt bij reservering aangeven of je een schaduwrijke of zonnige plaats wenst. Op een ander deel van deze gezellige camping kun je verblijven in een leuke (toer)caravan, een geschakelde vakantiewoningen, een ruim en licht appartement of een luxe stacaravan.

Omgeving

Sardinië is een streek vol bezienswaardigheden, prachtige historische steden, indrukwekkende gebouwen, schilderachtige dorpjes, gezellige winkelsteden en lokale markten. Dit is dan ook precies wat je kunt vinden in de omgeving van Camping Ultima Spiaggia. De natuur is er adembenemend en prima geschikt voor het maken van lange wandel- en fietstochten. Op honderd meter afstand van de camping kun je een paard huren om de omgeving mee te verkennen.

< Klik hier om 9 andere campings in Sardinië te bekijken.
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Sardinië
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Beoordelingen van deze camping Beoordelingen van deze camping

Foto's van Camping Ultima Spiaggia

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping Ultima Spiaggia

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

Onze beoordelingen van Camping Ultima Spiaggia (1 beoordeling)

Op Campingitalie.net bieden wij u twee soorten beoordelingen. Wij hebben onze 'eigen' beoordelingen, gegeven door onze bezoekers. Ook tonen wij de beoordeling in cijfers die mensen Camping Ultima Spiaggia hebben gegeven op de website van Zoover. Ook tonen wij, indien beschikbaar, de beoordeling in cijfers die mensen Camping Ultima Spiaggia hebben gegeven op de website van Zoover. Deze camping is door Zoover nog niet beoordeeld.

Hieronder leest u hoe de bezoekers van Campingitalie.net Camping Ultima Spiaggia hebben beoordeeld. Help met uw beoordeling de toekomstige bezoekers van Campingitalie.net met het zoeken naar een schitterend camping.

0.0 1 beoordeling Plaats zelf uw review »
 • MerziuzTxQlemDWJtqecxAnvt

  7IM1TB http://pills2sale.com/ viagra online

  Algemene indruknvt
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het parknvt
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
Plaats zelf uw review »

U kunt Camping Ultima Spiaggia onder andere boeken bij: