Beste camping Italie

Beste camping Italie

Gaat u kamperen in Italië? Dan wilt u toch ook alleen verblijven op de beste camping in Italië? Op onze website kunnen gebruikers die een camping hebben bezocht, een camping beoordelen door een recensie te plaatsen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de ervaringen van andere vakantiegangers en kunt u beter bepalen of de betreffende camping voor u geschikt is.


Beste camping Italië

Daarnaast vind u bij elke camping een duidelijk overzicht van welke faciliteiten en voorzieningen er te vinden zijn. Zo kunt u uw camping selecteren op basis van wat u zelf belangrijk vind. Tenslotte is de camping die voor de één het beste is, dat niet per definitie voor de ander.

Wij hebben voor u alvast een aantal van de beste campings in Italië op een rijtje gezet.

Camping Park Albatros is de grootste camping van Toscane. De camping, die wordt omgeven door pijnbomen, is gelegen in een rustige omgeving, met het strand op loopafstand. Op de camping is een zwembad aanwezig en in de omgeving is van alles en nog wat te beleven. Tijdens een verblijf op camping Villagio Italgest zult u niet teleurgesteld worden. Deze camping, die is gelegen aan het Lago di Trasimeno, beschikt over uitstekende voorzieningen. De camping heeft zelfs een eigen haventje en u heeft voldoende ruimte en privacy. Een ideale verblijfplaats voor jong en oud!


Beste camping Italië

De mooie omgeving van Camping Podere Sei Porte leent zich uitstekend voor het maken van lange wandel- en fietstochten. Ook zijn er vele leuke stadjes in de buurt waar u typische Italiaanse markten kunt bezoeken. De camping beschikt over tal van voorzieningen en is een geweldige vakantiebestemming voor de hele familie!