Camping Italie aan zee

Camping Italie aan zee

Wat is er nu heerlijker dan vanuit uw tent direct het strand op te lopen en de zilte zeelucht op te snuiven? Tijdens een vakantie in Italië kan het! Wanneer u gaat kamperen in Italië, dan zult u weinig moeite hebben om een geschikte camping aan zee in Italië te vinden. Tenslotte wordt Italië aan vrijwel alle kanten door de zee omgeven! Het is geheel aan u of u de voorkeur geeft aan een camping die direct aan het strand ligt, of een camping die wat meer landinwaarts ligt, maar nog steeds op loop- of fietsafstand van de zee. Campings aan zee zijn meestal gelegen aan vrij toegankelijke zandstranden, maar er zijn ook kiezelstranden te vinden. Populaire toeristische bestemmingen zijn bijvoorbeeld de stranden van de Adriatische zee en de Rivièra. Hier kunt u volop genieten van de zon, de eindeloze stranden en de aangename temperaturen van het zeewater. Ook Toscane, met haar 400 kilometer lange kustlijn, is een ideale bestemming voor een vakantie aan zee. Of wat dacht u van het van oorsprong vulkanische eiland Elba, op zo’n 10 kilometer van Piombino? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bekijkt u op uw gemak eens ons uitgebreide aanbod en boek snel en eenvoudig uw camping Italië aan zee!


Camping Italië aan zee

Een goed voorbeeld van een geschikte camping Italië aan zee is Camping Cavallino. Deze rustige camping is gelegen aan de Adriatische kust en is bijzonder geschikt voor de hele familie. Het strand loopt langzaam af in zee en er worden vele activiteiten voor kinderen georganiseerd.


Camping Italië aan zee

Een andere camping die u zeker zal bevallen is Camping Le Dune, aan de kust van Sardinië. De camping, die ook geschikt is voor gezinnen met kleine kinderen, is gelegen aan een prachtig kilometerslang wit zandstrand.

Bekijk hier alle campings aan zee

Op het eiland Sicilië vindt u het sprookjesachtige Camping Sporting. Deze camping is midden in een prachtige vallei gelegen waar overal palmbomen en cactussen groeien. Bovendien ligt Camping Sporting op loopafstand van het strand. In de zee liggen ook tal van bijzondere eilandjes die zeker een bezoekje waard zijn.