Camping Italie Nederlandse Eigenaar

Camping Italie Nederlandse Eigenaar

Wanneer u geen vloeiend Italiaans spreekt, is het wel een geruststellende gedachte om te weten dat u zich straks kunt redden tijdens uw vakantie in Italië. Kies daarom voor een camping in Italië met een Nederlandse eigenaar! Vaak spreekt het personeel van deze campings ook Nederlands, dus als u ergens mee zit of u heeft iets nodig, dan kunt u dit probleemloos communiceren. Want u moet er toch niet aan denken dat u zich niet verstaanbaar kunt maken wanneer u of een van uw gezinsleden bijvoorbeeld medische hulp nodig heeft, of dat uw auto kapot is. Kiest u voor een camping met een Nederlandse eigenaar, dan hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Bekijk hier alle campings

Het personeel van de camping kan u helpen en u staat er niet alleen voor! Bovendien is het ook gewoon prettig om in uw eigen taal te kunnen communiceren wanneer u op vakantie bent. Wanneer u verblijft op een camping in Italië met een Nederlandse eigenaar, zult u zich snel thuis voelen op vakantie!


Camping Italië Nederlands Eigenaar

Door heel Italië zijn campings met een Nederlandse eigenaar en/of Nederlands sprekende receptie te vinden. Op onze website worden deze campings aangeduid met “NL receptie.”

Camping Ca Savio is een grote, populaire camping met een Nederlands sprekende receptie. Hier kunt u naar hartenlust genieten van het strand en het zwembad en leuke uitstapjes maken in de omgeving. Venetië is bijvoorbeeld goed te bereiken. In het hoogseizoen staat het animatieteam klaar om u en uw kinderen een geweldige tijd te bezorgen.

Camping Isolino is gelegen aan het bekende Lago Maggiore en is de ideale vakantiebestemming voor waterliefhebbers: strand en zwembad staan garant voor uren waterpret! Deze familiecamping beschikt over een Nederlands sprekende receptie en beschikt over een animatieteam dat elke dag weer klaar staat om uw kinderen te vermaken.


Camping Italië Nederlands Eigenaar

Ook een goede keuze wanneer u de voorkeur geeft aan een camping met een Nederlandssprekende receptie is Camping La Rocca. Deze camping is vlakbij een meer gelegen en biedt dus volop mogelijkheden om te zwemmen en te watersporten. Op de camping zelf zijn prima voorzieningen en er hangt een ontspannen en gezellig sfeertje.