Charme campings Italie

Charme campings Italie

Bent u op zoek naar een vakantieverblijf met uitstraling? Bekijk dan nu ons aanbod van charme campings Italië! Wanneer u kiest voor een camping als deze, verblijft u in een prachtige omgeving die wordt gekenmerkt door de Italiaanse charme waar het land om bekend staat. Maar ook de campings zelf hebben veel allure. Met minder neemt u toch geen genoegen? Tenslotte heeft u niet voor niets voor Italië gekozen!


Charme campings Italië

Italië betekent cultuur, zon, strand, zee, natuur en niet te vergeten heel veel lekker eten! Italianen houden van schoonheid, en dit laten zij graag zien aan de mensen die hun land komen bezoeken. U zult dan ook weinig moeite hebben om een geschikte charme camping Italië te vinden. Neemt u op uw gemak een kijkje in ons uitgebreide aanbod. Om het voor u nog gemakkelijker te maken, hebben wij er hieronder alvast een aantal voor u op een rijtje gezet.

Camping Tenuta Primero is gelegen op een zeer gunstige locatie, midden tussen het meer van Venetie en de zee. Watersportliefhebbers zullen zich hier dus geen moment hoeven te vervelen! De natuurrijke omgeving en de karakteristieke haven maken het plaatje helemaal af.

Rome is een van de meest charmante steden van Italië en uitstekend te bereiken wanneer u verblijft op Camping Fabulous. Het Vaticaan is zelfs vanaf de camping te zien! Ook het strand is prima bereikbaar.

Ook Toscane heeft haar charme. Hier kunt u verblijven op Camping Colleverde. Ideaal voor als u lekker cultuur wilt snuiven in Siena, Pisa, en Florence. Op de camping zelf is een zwembad aanwezig. Ook erg geschikt voor kinderen!


Charme campings Italië