Kamperen Italie

Kamperen Italie

Kamperen in Italië is razend populair! Italië is een prachtig land en wanneer u gaat kamperen, kunt u ook nog eens veel geld besparen. Want waarom zou u geld uitgeven aan een duur hotel wanneer u het grootste gedeelte van de tijd toch lekker erop uit bent? Kamperen in Italië kunt u doen op de manier die u het prettigst vind. U kunt uw eigen tent meebrengen of een tent huren op de camping waar u gaat verblijven. Of u kunt kiezen voor een kant-en-klare of compleet ingerichte bungalowtent, zodat u niets hoeft op te zetten bij aankomst en direct kunt beginnen met het genieten van uw vakantie in Italië! Wanneer u wat meer luxe en comfort wilt, kunt u kiezen voor een verblijf in een stacaravan.

Bekijk hier alle campings

Bij elke camping op onze website staat aangegeven wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot overnachten: door middel van icoontjes kunt u in een oogopslag zien of er kampeerplaatsen, stacaravans en ingerichte bungalowtenten op de betreffende camping beschikbaar zijn. Wanneer u kinderen heeft, is een kampeervakantie in Italië natuurlijk helemaal het einde. Bij elke camping staat aangegeven welke voorzieningen er voor kinderen beschikbaar zijn.


Kamperen Italië

Kamperen Italië

Waar u wilt kamperen in Italië is natuurlijk geheel afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wilt u lekker cultuur snuiven in de grote steden, dan kiest u voor een camping in of nabij Rome, Venetië of Florence. Dit zijn geweldige wereldsteden die u absoluut eens gezien moet hebben. De havenstad Genua is ook zeker een bezoek waard! Het Gardameer, dat doorloopt tot in de Alpen, is een uitstekende bestemming voor als u de Italiaanse bergen wilt verkennen. Gaat u voor zon, zee en strand, dan kunt u kiezen voor een camping aan zee of aan het bekende Lago Maggiore. Ook op de Italiaanse eilanden Sicilië en Sardinië vindt u geschikte campings om uw vakantie door te brengen en te genieten van al het moois dat Italië te bieden heeft. Kamperen in luxe doet u in de badplaats Forte dei Marmi, waar chique modewinkels, luxe restaurants en Italiaanse beroemdheden het straatbeeld bepalen. Iedere regio heeft haar eigen bijzonderheden, schoonheden en bezienswaardigheden. In Versilia bijvoorbeeld, kunt u op het strand genieten van de zon, terwijl u uitkijkt op de besneeuwde bergtoppen in de verte. Een unieke ervaring!