Natuurcamping Italië

Natuurcamping Italië

Italië is een populair vakantieland maar wat vele Nederlanders niet weten is dat Italië meer te bieden heeft dan alleen maar zon, zee en strand. In Italië zijn meerdere natuurcampings gelegen die de andere kant van het vakantieland laten zien. Ongerepte natuur en volledige rust zijn de kernwoorden van deze campings. U verblijft te midden van schitterende boompartijen of uitgestrekte landschappen. Met name in de Toscane zijn vele natuurcampings te vinden. Het voordeel van een vakantie op deze campings is dat u niets in hoeft te leveren op faciliteiten en voorzieningen. Neem bijvoorbeeld Camping La Capanne in Toscane. Deze camping biedt u veel groen en geeft u die rust die u tijdens de vakantie graag heeft. Maar voor de kinderen zijn er wel vele mogelijkheden voor een gezellige vakantie. Heerlijk zwemmen in het grote buitenzwembad of lekker ravotten in de speeltuin.


Last minute camping Italië

Op Campingitalie.net zijn de natuurcampings speciaal voor u samengebracht in een helder overzicht onder de noemer camping in het bos. Hierbij bent u zeker van een camping die middenin de natuur gelegen is. Het voordeel van deze natuurcampings in Italië is het feit dat dit vaak ook echte familiecampings zijn. Ook zijn er een groot aantal natuurcampings direct aan de Italiaanse meren gelegen. U kunt heerlijk het water op of lekker aan het strand liggen. Mocht u lekker de natuur in willen trekken dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Heerlijk wandelen in de ongerepte Italiaanse natuur, dat is pas vakantie.


Last minute camping Italië

Ook in Sardinië zijn er een aantal natuurcampings te vinden. Deze campings zijn direct in het bos gelegen en bieden voor het hele gezin volop vermaak. Camping Cigno Bianco is een camping waarbij u tussen de bomen uw caravan of tent kunt opzetten. Ook is het voordeel van deze camping dat deze nabij de kust gelegen is. De uiteenlopende faciliteiten zorgen ervoor dat u altijd wat leuks kunt doen.

Bekijk de natuurcampings