Rustiek kamperen Italie

Rustiek kamperen Italie

Bent u op zoek naar een vakantie waar u lekker bij kunt komen? Een plek waar u even helemaal weg bent van de dagelijkse sleur, en waar u volop kunt ontspannen? Ga dan rustiek kamperen in Italië! Bekijk op uw gemak ons aanbod van rustieke campings in Italië. Rustieke campings onderscheiden zich van andere campings doordat zij doorgaans gelegen zijn in rustige, natuurrijke gebieden. Zeker wanneer u geen zin heeft in drukte en stress, kan het op deze manier kamperen in Italië voor u de ideale oplossing zijn! Dit hoeft niet zo massaal te zijn als de grote, drukbezochte campings die ’s zomers vergeven zijn van de toeristen. Vaak heeft u op deze campings meer ruimte en privacy dan op andere campings. Er zijn meestal beperkte animatievoorzieningen, wat de rust op de camping ten goede komt. Zo kunt u volop genieten van al het moois dat Italië te bieden heeft!


Rustiek Kamperen Italië

Rustiek kamperen in Italië kunt u op vele plaatsen en uiteenlopende regio's doen. Daarom is een overzicht wel zo handig, hier hebben wij aan gedacht. Dit scheelt u weer tijd en het is wel zo fijn.

Bekijk hier alle campings

U hoeft alleen nog maar te bepalen welke plaats de plaats van bestemming gaat worden waar u heerlijk rustiek gaat kamperen in Italië.

Camping Il Collaccio is gelegen in de prachtige bergachtige omgeving van Umbrië. De kleinschalige camping ademt rust uit, maar er is genoeg te beleven. Er zijn diverse sportvoorzieningen en een zwembad aanwezig. Voor de kinderen is er een omheind speelterrein waar ze veilig kunnen spelen.


Rustiek Kamperen Italië

Camping Butterfly is een uitstekende plek voor rustiek kamperen in Italië waar u naar hartenlust kunt bijkomen en genieten van rust en natuur. Deze kleine, gemoedelijke camping is gelegen aan het Gardameer en is prima geschikt voor gezinnen met kinderen. De stacaravans op de camping zijn allen voorzien van een eigen terras en gazonnetje en er zijn zwembaden aanwezig.

Camping 5 Stelle is gelegen in het zuiden van Italië. Hier kunt u volop genieten van de rust en privacy die u verdiend. Er is een buitenzwembad op de camping gelegen en in het omliggende bos kunt u naar hartenlust wandelen. Na een verblijf op deze camping kunt u weer helemaal opgeladen huiswaarts keren!