0.01 beoordeling

Camping La Chicciola

In het gastvrije Capannole-Bucine, een plaats die in de populaire vakantiestreek Toscane te vinden is, ligt deze vrij kleine maar gezellige camping. Jong en oud kan er ieder moment van de dag een verkoelende duik in de zwembaden nemen. Er zijn maar liefst drie zwembaden, waaronder een apart kinderbad, te vinden op Camping La Chiocciola. Er is prima sanitair aanwezig, een winkel met een uitgebreid assortiment, een traditioneel restaurant en een gezellige bar.

Accommodaties

In totaal telt deze sfeervolle camping in Toscane tweehonderd staanplaatsen. Deze plaatsen zijn gemiddeld negentig vierkante meter groot, goed verzorgd en voorzien van elektriciteit en water. Wie op deze camping wil verblijven, maar niet in het bezit is van een caravan of een eigen tent, kan een tent van goede kwaliteit van de camping huren. Daarnaast staan er op een apart deel van de camping luxe stacaravans, waarin je de vakantie in wat meer luxe door kunt brengen.

Omgeving

Camping La Chiocciola ligt in een prachtig stukje Toscane, in de bekende Chiantistreek. Het gezellige dorp Capannole is op loopafstand te bezoeken en de steden Florence en Siena zijn goed te bereiken. Ook een bezoek aan het indrukwekkende Arezzo, dat op dertig kilometer afstand ligt, is zeker aan te raden en absoluut de moeite waard.

< Klik hier om 27 andere campings in Toscane te bekijken.
Camping is niet boekbaar
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Toscane
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Beoordelingen van deze camping Beoordelingen van deze camping

Foto's van Camping La Chicciola

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping La Chicciola

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

Onze beoordelingen van Camping La Chicciola (1 beoordeling)

Op Campingitalie.net bieden wij u twee soorten beoordelingen. Wij hebben onze 'eigen' beoordelingen, gegeven door onze bezoekers. Ook tonen wij de beoordeling in cijfers die mensen Camping La Chicciola hebben gegeven op de website van Zoover. Ook tonen wij, indien beschikbaar, de beoordeling in cijfers die mensen Camping La Chicciola hebben gegeven op de website van Zoover. Deze camping is door Zoover nog niet beoordeeld.

Hieronder leest u hoe de bezoekers van Campingitalie.net Camping La Chicciola hebben beoordeeld. Help met uw beoordeling de toekomstige bezoekers van Campingitalie.net met het zoeken naar een schitterend camping.

0.0 1 beoordeling Plaats zelf uw review »
 • MerziuzAywulKcBTazxPzsjnvt

  sRoKXu http://pills2sale.com/ viagra online

  Algemene indruknvt
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het parknvt
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
Plaats zelf uw review »

U kunt Camping La Chicciola onder andere boeken bij:

  Deze camping is momenteel niet boekbaar.