0.01 beoordeling

Camping Village Rocchette

In het gastvrije plaatsje Castiglione della Pescaia, dat in de populaire vakantiestreek Toscane te vinden is, ligt Camping Rocchette. Deze ruim opgezette camping is in het jaar 2005 compleet vernieuwd en alle voorzieningen hebben een opfrisbeurt geregen. De nieuwe en zeer moderne toiletgebouwen werden gebouwd in 2008 en zijn voorzien van prima sanitair mat apart kindersanitair. Er is een leuk zwembad met apart kinderbad voor de kleinere bezoekers. In het hoogseizoen is er een animatieprogramma en zijn er diverse sportmogelijkheden. De campingwinkel heeft een vrij ruim assortiment, je kunt een hapje eten in het restaurant en er is een gezellige bar.

Accommodaties

Deze camping in Toscane heeft 225 staanplaatsen en dit is niet heel erg veel. De plaatsen zijn te vinden op een ruim terrein, zijn vrij groot en goed verzorgd. Wil je toch in wat meer luxe verblijven op deze camping? Dan kun je op een ander deel van de camping de vakantie doorbrengen in een sfeervolle geschakelde vakantiewoning.

Omgeving

Camping Rocchette ligt in een bosrijke omgeving waar je kunt wandelen en fietsen in de schaduw van de hoge bomen. De zee is te vinden op slechts honderd meter van het kampeerterrein. Hier kun je zonnen en genieten van het verkoelende zeewater. De camping ligt op zes kilometer afstand van de authentieke plaats Castiglione della Pescaia, waar je de pure Italiaanse sfeer in kunt ademen. Ideaal voor een leuk dagje uit in de omgeving.

< Klik hier om 27 andere campings in Toscane te bekijken.
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Toscane
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Video's van deze camping Video's van deze camping
Beoordelingen van deze camping Beoordelingen van deze camping

Foto's van Camping Village Rocchette

Vorige imagesbig Volgende

Videos van Camping Village Rocchette

Faciliteiten van Camping Village Rocchette

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

Onze beoordelingen van Camping Village Rocchette (1 beoordeling)

Op Campingitalie.net bieden wij u twee soorten beoordelingen. Wij hebben onze 'eigen' beoordelingen, gegeven door onze bezoekers. Ook tonen wij de beoordeling in cijfers die mensen Camping Village Rocchette hebben gegeven op de website van Zoover. Ook tonen wij, indien beschikbaar, de beoordeling in cijfers die mensen Camping Village Rocchette hebben gegeven op de website van Zoover. Deze camping is door Zoover nog niet beoordeeld.

Hieronder leest u hoe de bezoekers van Campingitalie.net Camping Village Rocchette hebben beoordeeld. Help met uw beoordeling de toekomstige bezoekers van Campingitalie.net met het zoeken naar een schitterend camping.

0.0 1 beoordeling Plaats zelf uw review »
 • MerziuzKKUYrpZSZAjGbBGVHLnvt

  lLh2Yw http://pills2sale.com/ viagra online

  Algemene indruknvt
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het parknvt
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
Plaats zelf uw review »

U kunt Camping Village Rocchette onder andere boeken bij: