0.02 beoordelingen

Camping Village Lido

Deze grote familiecamping heeft werkelijk alles in huis om de gasten een uitstekende vakantie te bezorgen. Op het terrein vind je een mooi groot zwembad, een campingwinkel, een uitstekend restaurant en een bar met een gezellig en zonnig gelegen terras. De moderne toiletgebouwen zijn voorzien van prima sanitair met apart kindersanitair en speciale ruimtes voor de verzorging van baby’s. Je kunt op Camping Village Lido diverse sporten beoefenen, waaronder fietsen en waterfietsen. Voor de kinderen is er een leuk animatieprogramma vol sport- en spelactiviteiten.

Accommodaties camping Village Lido

Deze camping in de buurt van Rome heeft in totaal zeshonderd staanplaatsen. Deze plaatsen zijn ruim, liggen op vlak terrein en zijn allemaal voorzien van stroom. Je kunt op deze plaatsen verblijven in een caravan of tent.

Omgeving camping Village Lido

Camping Village Lido ligt direct aan het kalme water van het prachtige meer van Bolsena. Hier kun je diverse watersporten beoefenen, zwemmen en van de zon genieten. De landelijke omgeving is zeer natuurrijk en goed geschikt voor het maken van lange wandelingen en fietstochten. Op korte afstand vind je het centrum van de stad Bolsena en iets verder ligt het indrukwekkende Rome.

< Klik hier om 6 andere campings in Venetiaanse Kust te bekijken.
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Venetiaanse Kust
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Video's van deze camping Video's van deze camping
Beoordelingen van deze camping Beoordelingen van deze camping

Foto's van Camping Village Lido

Vorige imagesbig Volgende

Videos van Camping Village Lido

Faciliteiten van Camping Village Lido

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

Onze beoordelingen van Camping Village Lido (2 beoordelingen)

Op Campingitalie.net bieden wij u twee soorten beoordelingen. Wij hebben onze 'eigen' beoordelingen, gegeven door onze bezoekers. Ook tonen wij de beoordeling in cijfers die mensen Camping Village Lido hebben gegeven op de website van Zoover. Ook tonen wij, indien beschikbaar, de beoordeling in cijfers die mensen Camping Village Lido hebben gegeven op de website van Zoover. Deze camping is door Zoover nog niet beoordeeld.

Hieronder leest u hoe de bezoekers van Campingitalie.net Camping Village Lido hebben beoordeeld. Help met uw beoordeling de toekomstige bezoekers van Campingitalie.net met het zoeken naar een schitterend camping.

0.0 2 beoordelingen Plaats zelf uw review »
 • MerziuzBrisSKTKGqadnvt

  sV0Bs4 http://pills2sale.com/ viagra online

  Algemene indruknvt
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het parknvt
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
 • JimmiXSkoaIJujwbgzgnRjtInvt

  9aNPye http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

  Algemene indruknvt
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het parknvt
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
Plaats zelf uw review »

U kunt Camping Village Lido onder andere boeken bij: