Camping Ca Pasquali

Deze camping ligt direct aan het strand en is vooral zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Er is een mooi groot wedstrijdbad van 25 meter en een spannende waterglijbaan, maar je kunt natuurlijk ook een duik nemen in het heldere water van de Adriatische Zee. Voor de kinderen is er een leuk speelterrein en in het hoogseizoen kunnen zij zich vermaken met het professionele animatieteam. In de vroege avonden is er een leuke kinderdisco. Voor een goede maaltijd kun je terecht bij het uitstekende restaurant of de beroemde pizzeria en op het zonnige terras kun je genieten van echte Italiaanse koffie of een verkoelend drankje.

Accommodaties

Het kampeerterrein van Camping La pAsquali is goed verzorgd, ruim opgezet en groen. De staanplaatsen zijn gedeeltelijk in de schaduw gelegen en je kunt de auto meenemen naar je verblijfplaats op de camping.

Omgeving

Camping La Pasquali ligt direct aan de Adriatische kust, waar het strand langzaam afloopt in de zee en het veilig zwemmen voor kinderen is. Wanneer je de prachtige haven van het nabijgelegen stadje Punto Sabbioni bezoekt, kun je daarop de boot stappen om het beroemde San Marcoplein te bezoeken. Verken direct heel Venetiƫ, want het is een plaats die je zeker niet mag missen. Ook het vissersdorpje Caorle is absoluut de moeite van het bezoeken waard.

< Klik hier om 32 andere campings in Adriatische kust te bekijken.
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Adriatische kust
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Video's van deze camping Video's van deze camping

Foto's van Camping Ca Pasquali

Vorige imagesbig Volgende

Videos van Camping Ca Pasquali

Faciliteiten van Camping Ca Pasquali

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

U kunt Camping Ca Pasquali onder andere boeken bij: