0.01 beoordeling

Camping Trelago

Deze sfeervolle familiecamping is te vinden in het Ganna Dal, ofwel Valganna. Het is een vrij kleine en knusse camping camping aan de oever van het Lago Maggiore. Door de kleinschaligheid zijn er niet ontzettend veel faciliteiten te vinden op het terrein, maar in de omgeving kan jong en oud zich prima vermaken. Op het terrein van Camping Trelago is een zwembad met een diepte van zeventig centimeter aanwezig. Hier kunnen kinderen veilig in het water spelen. Bij het Lago Maggiore is een strandje met ligweide voor de gasten van deze camping.

Accommodaties

Camping Trelago is een eenvoudige camping en dat is direct ook de charme die deze gelegenheid uitstraalt. De meeste campings in deze regio zijn luxe, gemoderniseerd en vol faciliteiten, maar op deze camping vind je waar het echt om draait. Een mooie staanplaats, rust en vertier in de omgeving.

Omgeving

Het Ganna Dal behoort tot de mooiste valleien die in de Alpen te vinden zijn. De directe omgeving van de camping is dan ook natuurrijk, schilderachtig, sfeervol en puur Italiaans. Er zijn diverse meertjes te vinden naast het grote Lago Maggiore, je kunt er wandelen door de bergen en diverse plantsoorten bewonderen. Uitstapjes gaan onder meer naar Milaan, Stresa, de Borromeïsche Eilanden of buurland Zwitserland.

< Klik hier om 11 andere campings in Lago Maggiore te bekijken.
Camping is niet boekbaar
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Lago Maggiore
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Beoordelingen van deze camping Beoordelingen van deze camping

Foto's van Camping Trelago

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping Trelago

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

Onze beoordelingen van Camping Trelago (1 beoordeling)

Op Campingitalie.net bieden wij u twee soorten beoordelingen. Wij hebben onze 'eigen' beoordelingen, gegeven door onze bezoekers. Ook tonen wij de beoordeling in cijfers die mensen Camping Trelago hebben gegeven op de website van Zoover. Ook tonen wij, indien beschikbaar, de beoordeling in cijfers die mensen Camping Trelago hebben gegeven op de website van Zoover. Deze camping is door Zoover nog niet beoordeeld.

Hieronder leest u hoe de bezoekers van Campingitalie.net Camping Trelago hebben beoordeeld. Help met uw beoordeling de toekomstige bezoekers van Campingitalie.net met het zoeken naar een schitterend camping.

0.0 1 beoordeling Plaats zelf uw review »
 • MerziuzYPbnLOPoSXPIgdzPQnvt

  5ekF8m http://pills2sale.com/ viagra online

  Algemene indruknvt
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het parknvt
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
Plaats zelf uw review »

U kunt Camping Trelago onder andere boeken bij:

  Deze camping is momenteel niet boekbaar.