Kleine campings Italie

Kleine campings Italie

U bent zich aan het oriënteren op campings in Italië, maar u blijft het liefste ver weg van de massale toeristencampings? Bekijk dan eens ons aanbod van kleine campings in Italië! Kleine campings zijn momenteel erg populair onder vakantiegangers. Tijdens een verblijf op deze campings in Italië heeft u vaak veel meer rust en ruimte dan wanneer u op een grote camping verblijft. Kleine campings zijn ook een stuk overzichtelijker. En dat is wel zo fijn, helemaal als u jonge kinderen heeft. Bovendien kan het personeel van de camping u gemakkelijker in uw wensen voorzien. Kleine campings hebben meestal beperkte animatievoorzieningen, wat de rust tijdens uw verblijf zeker ten goede komt. Maar dat wil nog niet zeggen dat u zich hoeft te vervelen – in de omgeving van deze campings is des te meer te beleven!


Kleine campings Italië

Een prima voorbeeld van een leuke, kleine camping in Italië is Camping Trelago. Deze camping is gelegen aan een meer, dus voor waterliefhebbers is er volop pret te beleven! Op de camping zelf is ook nog een klein zwembadje aanwezig. De omgeving biedt volop recreatiemogelijkheden.

Wilt u in alle rust genieten van uw vakantie, dan is Camping Jolly delle Querce een uitstekende verblijfplaats. Op de camping zelf is een mooi buitenzwembad aanwezig. Maar ook in de omgeving is van alles te beleven. De camping ligt namelijk op een korte afstand van Venetië, dat vele mogelijkheden biedt voor de leukste uitstapjes!


Kleine campings Italië

Camping Bella Sardinia op het schitterende Italiaanse eiland Sardinië is een aanrader wanneer u tijdens uw verblijf volop wilt genieten van rust en natuur. De camping is gelegen in een mooi natuurgebied, ideaal om met een huurfiets te verkennen. Op de camping zelf hoeft u zich overigens ook niet te vervelen zo is er zwembad aanwezig en kunnen de kinderen op de minigolfbaan terecht voor een gezellig spelletje.