0.01 beoordeling

Camping Internazionale di Bracciano

Direct aan het kalme water van het meer van Bracciano ligt deze sfeervolle familiecamping met Nederlandse receptie in de populaire vakantiestreek Abruzzo. Het meer is ideaal om in te zwemmen of om diverse watersporten te beoefenen. Omdat het strandje langzaam in het water af loopt is het er ook zeer veilig voor kinderen om te zwemmen. Op het campingterrein is een klein zwembad aanwezig en een leuk speeltuintje voor de kinderen. Er is een uitstekend restaurant en een bar met een zonnig terras.

Accommodaties

Deze camping in Abruzzo beschikt over ruime staanplaatsen op vlak grasland. De meeste staanplaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting. Op een ander deel van de camping kun je verblijven in luxe stacaravans. Deze stacaravans zijn ruim en comfortabel en beschikken over een eigen terras. Tot slot kun je ook op Camping Internazionale di Bracciano verblijven in een lodgetent. Deze luxe lodgetent is zelfs voorzien van een toilet en een douche.

Omgeving

Abruzzo is een streek vol natuur en dit vind je dan ook in de directe omgeving van Camping Internazionale di Bracciano. Het Braccianomeer is nog niet door het massatoerisme ontdekt en daarom is de omgeving zeer rustig en gemoedelijk. Het charmante dorpje Trevignano is op loopafstand te vinden en op slechts dertig kilometer afstand is de prachtige stad Rome te vinden. Rome is een indrukwekkende stad vol kunst, cultuur, romantiek, geschiedenis en sfeervolle winkels, restaurants en terrassen. Deze stad mag je dan ook zeker niet missen wanneer je op Camping Internazionale di Bracciano verblijft.

< Klik hier om 9 andere campings in Lazio te bekijken.
adresgegevens
Land: Straat: Niet bekend
Regio Lazio
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Beoordelingen van deze camping Beoordelingen van deze camping

Foto's van Camping Internazionale di Bracciano

Vorige imagesbig Volgende

Faciliteiten van Camping Internazionale di Bracciano

Wij werken met een team van mensen aan Campingitalie.net en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

Onze beoordelingen van Camping Internazionale di Bracciano (1 beoordeling)

Op Campingitalie.net bieden wij u twee soorten beoordelingen. Wij hebben onze 'eigen' beoordelingen, gegeven door onze bezoekers. Ook tonen wij de beoordeling in cijfers die mensen Camping Internazionale di Bracciano hebben gegeven op de website van Zoover. Ook tonen wij, indien beschikbaar, de beoordeling in cijfers die mensen Camping Internazionale di Bracciano hebben gegeven op de website van Zoover. Deze camping is door Zoover nog niet beoordeeld.

Hieronder leest u hoe de bezoekers van Campingitalie.net Camping Internazionale di Bracciano hebben beoordeeld. Help met uw beoordeling de toekomstige bezoekers van Campingitalie.net met het zoeken naar een schitterend camping.

0.0 1 beoordeling Plaats zelf uw review »
 • MerziuzvNphVLROtnfktXnFssnvt

  ZA60oY http://pills2sale.com/ viagra online

  Algemene indruknvt
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het parknvt
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
Plaats zelf uw review »

U kunt Camping Internazionale di Bracciano onder andere boeken bij: